RADIONICA POP ART ELEKTRONIKE ZA DJECU

DOGAĐANJE

mjesto održavanja: Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18, Zagreb
datum početka/završetka: 07.01.2018. / 07.01.2018.
vrijeme održavanja: 11 do 14 sati
organizator: Tehnički muzej Nikola Tesla i Radiona.org
voditelj: Deborah Hustić

SVA MJESTA SU POPUNJENA Radionica Pop Art elektronska slikovnica namijenjena je djeci koja žele savladati osnove elektronike 

SVA MJESTA NA RADIONICI SU POPUNJENA

Tehnički muzej Nikola Tesla i Radiona.org pozivaju na radionicu Pop Art elektronike za djecu. Radionica će se održati 7. siječnja 2018., u vremenu od 11 do 14 sati, u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, Savska cesta 18, Zagreb.

Predviđeno je sudjelovanje do najviše 10 polaznika, a preporučena dob sudionika je 6 do 10 godina starosti. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Prijaviti se možete isključivo na e-mail: radiona.org@gmail.com

Pop Art elektronska slikovnica - Paper Circuitry – radionica za djecu

voditeljica: Deborah Hustić

Radionica Pop Art elektronska slikovnica namijenjena je djeci koja žele savladati osnove elektronike I pri time stvoriti elektronsku slikovnicu koja će svijetliti tehnikom poznatom pod nazivom paper circuitry. Cilj je radionice pokazati osnove elektornike na lucidan način, te pri tome ukazati mlađim generacijama na važnost upotrebe tehnologije u razvoju kreativnosti.

Deborah Hustić - medijska umjetnica, projektna menadžerica i kustosica Udruge za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona. Bavi se nosivom tehnologijom i zvukom (open source hardver, zvučne kutije i sintesajzeri), razvojem edukacije putem radionica, podržavajući STEAM koncept edukacije. Sudionica brojnih domaćih i međunarodnih festivala, izložbi i konferencija u domeni DIY / DIWO elektronike, novih medija, intermedijalnih i hibridnih umjetnosti. Voditeljica niza radionica kreativne elektronike i eTekstila za djecu, mlade i odrasle.
Web: bodypixelstudio.com, textiletronics.org, radiona.org

povratak