Događaj
od 13.siječnja
do 13.siječnja

subota
od 10:00 do 12:00

PUSTOLOVINA ZA DJECU - U RUDNIKU!

mjesto održavanja Tehnički muzej Nikola Tesla
datum početka/završetka od 13.01.2018

Tehnički muzej Nikola Tesla u Zagrebu i Terrible Creations pozivaju djecu staru od pet do deset godina na neponovljivu avanturu!
Djeca će preuzeti uloge rudara u rudniku kojem se zatrpao ulaz, pa moraju domisliti se kako će van. Na putu nailaze na fantastična bića i zagonetke koje rješavaju pomoću stvari koje imaju sa sobom.
Kako bi pronašli izlaz trebat će biti domišljata i kreativna te surađivati i međusobno si pomagati.
Sudjelovanje u igri pozitivno utječe na razvoj motorike, kreativnosti te društvenih vještina. Djeca će također savladati i osnove matematike, a naučit će i neke nove pojmove.Igra traje 45 do 60 minuta. Bit će održana u kino dvorani Tehničkog muzeja Nikola Tesla (ulaz na desnoj strani dvorišta Tehničkog muzeja). Sve potrebno za igru djeca će dobiti neposredno prije početka. Sudjelovati mogu djeca stara između pet i deset godina. Igru će voditi Goran Dimic i Dorijan Strnad.U radionicu je uključen posjet muzejskom rudniku.
Program je uključen u cijenu ulaznice za stalni postav Tehničkog muzeja Nikola Tesla (20 kuna).
U avanturi u rudniku može odjednom sudjelovati maksimalno desetoro djece. Prijave su obvezne,a prijaviti se možete putem e-maila kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr ili na broj 01/4881-643.

Fotografije događaja