Događaj
od 05.svibnja
do 31.svibnja

utorak/nedjelja
od 00:00 do 00:00

Obavijest o radu - Muzej je otvoren!

mjesto održavanja Tehnički muzej Nikola Tesla
datum početka/završetka od 05.05.2020


Poštovani posjetitelji, kolege, suradnici, prijatelji, pratitelji, sugrađani,

Zaključkom Vlade Republike Hrvatske o mjerama za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19, usvojenog na sjednici održanoj 23. travnja 2020., predviđeno je ponovno otvaranje muzeja i galerija za javnost.

Tehnički muzej Nikola Tesla ponovno će otvoriti vrata za javnost 5. svibnja 2020. za individualne posjete, uz pridržavanje propisanih higijenskih mjera, kao i mjera fizičkog  distanciranja.

Radno vrijeme do daljnjeg je:

utorak – petak: 9 – 17 sati,

subota: 9 – 13 sati,

nedjeljom i ponedjeljkom zatvoreno.

 

Grupni posjeti do daljnjeg nisu mogući.

Do daljnjeg nije moguć obilazak rudnika i ne održavaju se predavanja u Planetariju i Demonstracijskom kabinetu Nikole Tesle.

Obvezno je pridržavati se higijenskih mjera zaštite od virusa COVID-19:

- dizinfekcija ruku,

- pridržavanje fizičke udaljenosti od 2 m,

- ne dirati predmete i druge površine gdje to nije nužno.

 

U stalnom postavu ograničen je broj posjetitelja koji mogu istovremeno boraviti u prostoru na maksimalno 45 posjetitelja.

Nakon što u prostor uđe maksimalno dozvoljen broj posjetitelja, daljnji su ulasci mogući tek kad netko od posjetitelja izađe, tj. na jednoga posjetitelja koji izađe, smije jedan ući.

Prema propisanim odredbama mjerodavnih tijela i zabranu okupljanja većeg broja osoba u javnim prostorima, do daljnjega se neće održavati javna događanja u TMNT, ali čim to okolnosti dozvole, nastojat ćemo se vratiti i tom dijelu naših programskih aktivnosti.

U proteklom razdoblju kontakt s publikom ostvarivali smo virtualno, pa smo na web i Facebook stranicama te Instagramu objavljivali edukativne i tematske sadržaje vezane uz fundus Muzeja. S obzirom na iskazan interes naših online posjetitelja, nastavit ćemo djelatnost obavljati i na taj način, pa vas pozivamo da nas i nadalje pratite i u virtualnom prostoru.


Kontakt: marijo.zrna@tmnt.hr, tel. 091-3365-326


Fotografije događaja