Događaj
od 09.srpnja
do 11.srpnja

četvrtak/subota
od 10:00 do 14:00

Manifestacija Tesla&friends od 9. do 11. srpnja u Zagrebu

mjesto održavanja Tehnički muzej Nikola Tesla
datum početka/završetka od 09.07.2020
Tehnički muzej Nikola Tesla ponovno se kao partner priključio u obilježavanju 164. obljetnice rođenja nacionalnog velikana i genija Nikole Tesle te 7. dana Nikole Tesle – dana znanosti, tehnologije i inovacija, u organizaciji udruge Nikola Tesla – genij za budućnost. Trodnevna manifestacija Tesla&friends održati će se od 9. do 11. srpnja 2020. u Zagrebu, dijelom i u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Zbog poštovanja mjera opreza i zaštite vezanih uz bolest COVID – 19 i u skladu s mjerama i uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te u skladu s mjerama i uputama Tehničkog muzeja „Nikola Tesla“ koji je domaćin izložbe „30 genija“ i okruglog stola „Inovacije – od ideje do realizacije“ konferencije 9. srpnja 2020. te domaćin konferencije „Tesla u Zagrebu“ 11. srpnja 2020. , svi sudionici i gosti ovih događanja obvezni su nositi zaštitne maske.

Broj sudionika je ograničen.

Molimo i sudionike i goste svih događanja koja će se održati u okviru ovogodišnje manifestacije Tesla&friends da se pridržavaju mjera opreza i zaštite prema uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, prvenstveno onih koje se odnose na pridržavanje razmaka, izbjegavanje kontakata i higijenu ruku.
Zahvaljujemo na razumijevanju!

Više informacija i program događanja možete naći na stranici http://www.unt-genius.hr/
Fotografije događaja