Događaj
od 26.veljače
do 30.travnja

petak
od 01:00 do 00:00

OBAVIJEST POSJETITELJIMA

mjesto održavanja Tehnički muzej Nikola Tesla
datum početka/završetka od 26.02.2021
U prostoru stalnog postava Muzeja istovremeno može biti prisutno do 75 osoba uz obvezno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te mjera koje je odredio Nacionalni stožer civilne zaštite.

Uz obvezno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera od 1. ožujka 2021. dozvoljeno je održavati predavanja u Planetariju za maksimalno 15 osoba (u prostorijama Planetarija posjetitelji smiju sjediti samo na posebno označenim stolcima). Predavanja u Planetariju radnim danom održavaju se u 16 sati, a vikendom u 12 sati.

Uz obvezno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera od 1. ožujka 2021. dozvoljeno je održavati predavanja u Kabinetu Nikole Tesle za maksimalno 25 osoba (u prostorijama Kabineta posjetitelji smiju sjediti samo na posebno označenim mjestima). Predavanja u Kabinetu Nikole Tesle radnim danom održavaju se u 15.30 sati, a vikendom u 10.30 te u 11.30 sati.

Uz obvezno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera dozvoljeno je održavati edukativne radionice za maksimalno 10 osoba (u prostorijama stalnog postava i u kinodvorani sudionici radionica smiju sjediti samo na posebno označenim stolcima).

Rudnik Muzeja privremeno je zatvoren za posjetitelje zbog potrebe detaljnih sigurnosnih provjera i učvršćenja drvenih podgrada, a u svezi sa posljednjim potresom.

OBVEZNO JE PRIDRŽAVANJE RAZMAKA OD MINIMALNO 2 METRA MEĐU POSJETITELJIMA TE ZAPOSLENICIMA.

MOLIMO POSJETITELJE DA NE DIRAJU EKSPONATE, kako bi se što više smanjila mogućnost prijenosa virusa.

Zahvaljujemo na razumijevanju

Tehnički muzej Nikola Tesla
Savska cesta 18, Zagreb
01/4844 050; marijo.zrna@tmnt.hr
Fotografije događaja