REGISTAR SKLOPLJENIH UGOVORA

 

Registar ugovora Tehničkog muzeja Nikola Tesla objavljen je u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH: https://eojn.nn.hr/Oglasnik/ 
U desnom izborniku kliknete na „Registri ugovora“ i u rubrici Pregled objavljenih registara ugovora u polje tražilice pod Naručitelj upišite: „Tehnički muzej Nikola Tesla“ te kliknite na polje „Kreiraj izvješće“ kako biste dobili Registar ugovora Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

 

30.1.2012. - Pregled sklopljenih ugovora o javnoj nabavi i njihova izvršenja
Prema zaključku Vlade Republike Hrvatske od 17. ožujka 2011. (objavljeno u NN 32/2011 dana 18. ožujka 2011.), Tehnički muzej dužan je na svojim WEB stranicama objaviti podatke iz obrasca o Pregledu sklopljenih ugovora o javnoj nabavi i njihova izvršenja. Slijedom toga podaci su dostupni na poveznici.

Pregled sklopljenih ugovora

 

21.4.2011. - Pregled sklopljenih ugovora o javnoj nabavi i njihovog izvršenja
Prema zaključku Vlade Republike Hrvatske od 17. ožujka 2011. (objavljeno u NN 32/2011 dana 18. ožujka 2011.), Tehnički muzej dužan je na svojim WEB stranicama objaviti podatke iz obrasca o Pregledu sklopljenih ugovora o javnoj nabavi i njihova izvršenja. Slijedom toga podaci su dostupni a poveznici.

Pregled sklopljenih ugovora